Отзиви

14/10/2021
Елена
Това е хотел на първа линия до морето. Красив озеленен вътрешен двор. Стабилен Wi-Fi. Нови, добре обзаведени апартаменти. Удобни мебели. Много гардероби. Всяка стая разполага с климатик. Добро кухненско оборудване. Големи модерни телевизори. Услужлив персонал. Специални благодарности на Ганка на рецепцията - винаги е дружелюбна, отзивчива и услужлива. Благодаря на камериерките - Иванка и Магда - за чистотата, реда, качественото обличане, грижата и любезността! Благодаря на всички за гостоприемството! Желаем ви здраве, щастие и просперитет!
Повече
Оставете коментар
Отидете на форма
01/02/2021
Mari_Radeva
Почивка с приятели в Casa Real. Какво красиво място! Градина, басейн, море, и разбира се самите апартаменти. Простор, красива гледка от балкона, въздух. Всичко е наред! С плажа имаше проблеми, особено с шезлонги, но ни беше обяснено, че поради пандемията новите собственици на плажа не са предоставили шезлонги, но ние просто отидохме да се къпем в морето и да се слънчеви бани в комплекса до басейна. Закуската е много вкусно, въпреки че, както обикновено, понякога gothwehme в апартамента, а понякога и предястие в ресторанта. Като цяло препоръчвам!
Повече
07/09/2020
Милена Петрова
Здравейте на всички,мога само да кажа едно голямо Благодаря,изключително място за почивка .Всички бяха любезни и на ниво,чисто,свежо,място където забравяш за ежедневието си.Благодаря ви,до нови срещи!
Повече
Cподелете отзива за престоя в нашия хотел

Благодаря! Вашият преглед ще бъде публикуван след проверка.

Грешка! Няма данни.

Грешка! Не са попълнени задължителните полета.

Грешка! Опитайте да изпратите по-късно.